Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

«ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

 Ο Σαββίδης Πολύκαρπος (Πόλυς) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάνδαλο όπου διαμένει ως και σήμερα! Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπαρμπαγιάννη υπάλληλο του ΚΕΠ Σκύδρας!

Πατέρας δυο παιδιών της Δέσποινας Γεωπόνου Τεχνολόγων Τροφίμων και του Νικόλαου που εισήχθη με την διαδικασία των πανελληνίων φέτος στο Οικονομικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΠΘ!
Αγρότης συνδικαλιστής και μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας!
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα στο κομμάτι της ενέργειας και των φωτοβολταϊκων μέσα από θέσεις ευθύνης. Ο ίδιος είναι Παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα! Μέλος ενεργειακής κοινότητας φωτοβολταϊκών !Αντιπρόεδρος ΠΟΣΠΙΕΦ Πέλλας!
Πρώην Πρόεδρος αδικημένων Αγροτικών φωτοβολταϊκών Ελλάδος, όπου από την θέση αυτή κατάφερε να επαναφέρει τις αρχικές τιμές των συμβάσεων των φωτοβολταϊκων καταργώντας την παραμετροποίηση της πτώσης των τιμών προς όφελος όλων των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκων συστημάτων!
Τους τελευταίους 8 μήνες είναι επίτροπος στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Μάνδαλο όπου στόχο έχει την ολοκλήρωση των αγιογραφιών του ναού όπως μας λέει χαρακτηριστικά!
Ως παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας Μανδάλου ξέρει ν αγωνίζεται και μπαίνει στον στίβο αυτής της αναμέτρησης!
Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, τον δήμο που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου