Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !

 Ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της 11ης Επαρχιακής Οδού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

   Ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της 11ης Επαρχιακής Οδού θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και για περίπου δύο εβδομάδες.

    Οι εργασίες αφορούν σε τμήματα της 11ης Επαρχιακής Οδού και συγκεκριμένα

:

-επί της οδού Τζελίλη έως τη γέφυρα του Μπογδάνα

-από τη γέφυρα του Μπογδάνα έως την περιοχή του «ΑΓΝΟ» με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

-από τη διασταύρωση με την 15η Επαρχιακή Οδό έως τη διασταύρωση για τις Πέντε Βρύσες.

          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας και η ώρα έναρξής του θα είναι στις 7.00 το πρωί.

    Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

     Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη-όρια νομού Καβάλας) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
    Πιο αναλυτικά θα υλοποιηθούν οι κάτωθι εργασίες: Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθώς και καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα που βρίσκεται μεταξύ του ισόπεδου κόμβου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη – Σέρρες (περιοχή Λαγυνών) έως τον οικισμό Ρεντίνας, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
          Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου του 2023 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες
     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Εργασίες συντήρησης στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων

από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

   Εργασίες συντήρησης στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου μέχρι και το Σάββατο 26 Αυγούστου του 2023.
    Οι εργασίες αφορούν στην αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Εδέσσης έως τον Καστανά, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7. 00 το πρωί.
    Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου