Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο Δημοτικός σύμβουλος Ελευθερίου Γεώργιος στο πλευρό του Στάθη Καστερίδη

 Σήμερα έχω τη χαρά να ανακοινώσω ότι συντάσσεται μαζί μας ένα έμπειρο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης για να δώσουμε μαζί τον αγώνα και να κάνουμε την Πέλλα ένα Δήμο για όλους. Ο Γιώργος Ελευθερίου είναι γνωστός για τους αγώνες του και την προσφορά του στα τοπικά δρώμενα του Δήμου μας. Η συμμετοχή του θα είναι καθοριστική, στην προσπάθεια για τη ΝΙΚΗ στις εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας Γεώργιος Ελευθερίου δήλωσε: «Με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη επίγνωση του εγχειρήματος για την ανάπτυξη της Πέλλας που μας αξίζει, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό «Πέλλα Δήμος για όλους».
Όλοι μαζί με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη συγκροτούμε ένα ενιαίο και ευρύ μέτωπο με προοδευτικό πρόσημο χωρίς καθοδηγητές και μηχανισμούς.
Δεν διεκδικούμε να οικειοποιηθούμε κανένα ιδεολογικό χώρο, αλλά καταθέτουμε τη δική μας ρεαλιστική και ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση και ζητάμε να αξιολογηθούμε από τους πολίτες.
Η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η κοινωνική συμμετοχή αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της τεράστιας αυτής προσπάθειας για τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
- Αλλάζουμε τις καθεστωτικές αντιλήψεις
- Αλλάζουμε τις νοσηρές νοοτροπίες
- Αλλάζουμε την Πέλλα
- Πάμε όλοι μαζί την ΠΕΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου