Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Σε κατάσταση ΠΑΝΙΚΟΥ η ομάδα του Νίκου Παρούτογλου !!! Ο Δημήτρης Μπίνος το 2014 κέρδισε τις δημοτικές εκλογές με περίπου το ίδιο αριθμό υποψηφίων

 Επειδή τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια ,θυμηθείτε οτι ο  Δημήτρης Μπίνος το 2014 κέρδισε τις δημοτικές εκλογές  με περίπου τον ίδιο αριθμό υποψηφίων .

Το  μεγάλο άγχος  που διακατέχει την δημοτική παράταξη του Νίκου Παρούτογλου και τον ίδιο προσωπικά ,είναι πλέον εμφανές ,αφού  ο αριθμός που τελικά προέκυψε στον συνδυασμό ,είναι από υποψηφιότητες  διαφόρων συγγενικών οικογενειών που διασκορπίστηκαν στο δήμο Αλμωπίας , με σκοπό να δείξουν κάποια ισχύ .

Η Αλμωπία είναι μια μικρή κοινωνία , όπου ο καθένας θα μπορούσε να διαπιστώσει τα λεγόμενά μου .

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς την συμβολή βουλευτή και τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ,

  με σκοπό να κλείσουν κάποιες τοπικές κοινότητες της δυτικής Αλμωπίας και όχι μόνο .

Η εισροή υποψηφιοτήτων  και δημοτικών συμβούλων εν ενεργεία , προερχόμενοι  από το ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου ,  θα δείξει πόσο θετική και επωφελής ήταν αυτή η επιλογή του,  να τους δεχθεί .

Τώρα όσον αφορά κάποιες υποψηφιότητες που τις δηλώνουν ή δηλώνονται οι ίδιοι τους ως προερχόμενες από τα  δεξιά , είναι είτε γιατί δεν χωρούσαν στους  άλλους δυο συνδυασμούς  ,είτε υπήρχαν προφανώς  πολιτικοί λόγοι που αυτοί μόνο γνωρίζουν .

Εξάλλου δεν είναι δυνατόν  να έχουμε   όλοι μας τις ίδιες ιδέες και απόψεις , για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Αλμωπίας .

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο Δημήτρης Μπίνος το 2014 κέρδισε τις δημοτικές εκλογές  με περίπου το ίδιο αριθμό υποψηφίων .


Ανδρέας   Κόγιος 

1 σχόλιο:

  1. Έχετε δίκιο κύριε Ανδρέα.Για παράδειγμα στο Λουτράκι ο Τζέκος είναι 1α ξαδέρφια με τον Δημτση και μπατζανακια με την Ζερζη.Επισης κουμπάροι με την Νουσκα Ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή