Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

«Καρτέρι» θανάτου απο 42χρονο !!!

 «Καρτέρι» θανάτου φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία πως είχε στήσει ο 42χρονος αστυνομικός στην πρώην σύζυγό του καθώς, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φέρεται ότι περίμενε κάτω από το σπίτι για να φύγουν τα δύο παιδιά για το σχολείο και αμέσως μετά ανέβηκε στο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών, στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και σκότωσε με την καραμπίνα την 38χρονη, πριν στρέψει την κάνη του όπλου επάνω του και βάλει τέλος στη ζωή του.

Παρόλο που οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι ο δράστης πήγε

τα παιδιά στο σχολείο και επέστρεψε για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, κάτοικοι στη γειτονιά που έμενε το θύμα με τα δυο παιδιά, 12 και 14 ετών, αναφέρουν ότι έφυγαν με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια έγινε η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε φίλος της οικογένειας του δράστη - αυτόχειρα, ο 42χρονος δε μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του από το θύμα και είχε αναφέρει στην οικογένειά του ότι ήθελε να σκοτώσει την 38χρονη γυναίκα. Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, σύμφωνα πάντα με φίλους της οικογένειας, ήταν του πατέρα του και το πήρε με την πρόφαση ότι ήθελε να το καθαρίσει και να το συντηρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου