Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ ΒΡΑΒΕΙΑ


Τα βραβεία του 46ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα αναρτηθούν στο παρακάτω λινκ (DISFF46 Press, φάκελος ΒΡΑΒΕΙΑ) στο τέλος της τελετής απονομής των βραβείων αμέσως μετά την ανακοίνωση του Χρυσού Διόνυσου. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ.
Στο ίδιο λινκ θα αναρτηθούν προσεχώς δελτία τύπου από άλλες εκδηλώσεις του DISFF που πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 10/9
 
*Σας ενημερώνουμε πως οι ταινίες του 46ου DISFF θα προβάλλονται online στην πλατφόρμα του Φεστιβάλ έως και αύριο Δευτέρα 11/9 στις 23.00.
 
*Για όσους βρίσκονται στη Δράμα, να ενημερώσουμε επίσης πως μετά την απονομή των βραβείων θα ακολουθήσει προβολή βραβευμένων ταινιών του Εθνικού Διαγωνιστικού στο Δημοτικό Ωδείο.
 
*Το επόμενο ραντεβού μας είναι στην Αθήνα, στις 26-29 Oκτωβρίου, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος του Φεστιβάλ Δράμας και θα διεξαχθεί εργαστήριο pitching.
 
 
DISFF46 Press - Google Drive
 
Τα δελτία τύπου, ανά ημέρα εκδήλωσης, συνοδεύονται από φωτογραφίες και είναι διαθέσιμα στον φάκελο με την αντίστοιχη ημερομηνία. Θυμίζουμε πως στο ίδιο λινκ υπάρχουν φωτογραφίες από τις ταινίες όλων των τμημάτων και τη νέα οπτική ταυτότητα του Φεστιβάλ.
 
Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξή σας.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου