Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Με τον αέρα του Νικητή των εκλογών ο υπ. Δήμαρχος Δήμου Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής έκανε τα εγκαίνεια του εκλογικού του Κέντρου

Πλέον άλλος άνεμος φυσά στον Δήμο Έδεσσας  .Ο  άνεμος της ΄΄ ΑΛΛΑΓΗΣ  ΕΠΟΧΗΣ  ΄΄  , της Δημιουργίας, της Ανάπτυξης και της Προοπτικής 
Σήμερα το πρωί ο υπ. Δήμαρχος Δήμου Έδεσσας  Γιάννης Τσεπκεντζής ,παρουσία πλήθους κόσμου , των μελών του συνδυασμού ΄΄ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΄΄ και της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Κρούμτση Ζαφηρίας Ζέφη ,πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Εκλογικού  Κέντρου .
Μετά τον αγιασμό ο Γιάννης Τσεπκεντζής απηύθυνε  σύντομο χαιρετισμό σε κλίμα χαράς και συγκίνησης  .
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ 


Επίσης δειτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και την παρουσίαση των μελών του συνδυασμού που έγινε στην αίθουσα της Νομαρχίας και τον αύλειο χώρο .

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση πρωτόγνωρη για τα σημερινά δεδομένα , παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού ΄΄ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΄΄ ,  τοπικών και δημοτικών συμβούλων ,στην αίθουσα της Νομαρχίας ο υπ. Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής .
Τόσο η αίθουσα όσο και ο εξωτερικός χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο στέλνοντας σαφές μήνυμα για το ποιος είναι ο επόμενος Δήμαρχος Έδεσσας .
Σε σύντομη ομιλία του ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής , αποτύπωσε την στείρα εικόνα της απερχόμενης δημοτικής αρχής ,που για πολλά χρόνια  πορεύονταν σε προσωπικά μονοπάτια .

Επίσης  παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της δημοτικής θητείας του Γιάννη Τσεπκεντζή και της ομάδας εργασίας .
Έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση , ότι ο Δήμος Έδεσσας 

΄΄ ΑΛΛΑΖΕΙ   ΕΠΟΧΗ ΄΄  ΄΄ ΓΥΡΙΖΕΙ   ΣΕΛΙΔΑ ΄΄,

κάνοντας πρωταγωνιστή την ίδια την Κοινωνία και όχι  μια παρέα  με προσωπικούς στόχους  και  λάθος επιλογές .
ΔΕΙΤΕ  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΟΥ POZAR NEWS.GR  
Με νεότερη ανάρτηση περισσότερα  για την παρουσίαση των υποψηφίων και την ομιλία του υπ. Δημάρχου Δήμου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή .

Υποκλίθηκε  στο κοινό ο Γιάννης Τσεπκεντζής ,ανταποδίδοντας τον σεβασμό και την εκτίμησε που έλαβε !!!
 


Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Κρούμτση Ζαφειρία Ζέφη 
Υπ. Δήμαρχος Δήμου Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου