Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Τσεπκεντζής υπ. Δήμαρχος Δήμου Έδεσσας :Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πραγματοποιήσουμε κάθε μία από τις δεσμεύσεις μας!


 Η δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στην παρουσίασή της που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/9/2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.

Στην εκδήλωση που έγινε παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας και έγινε εκτενής αναφορά στο σχέδιο και τις προτάσεις του προγράμματος για την Έδεσσα και την Βεγορίτιδα!
Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής έκανε λόγο για «αλλαγή εποχής» στον Δήμο, προτρέποντας τους πολίτες να εγκαταλείψουν ένα παγιωμένο καθεστώς προνομίων για λίγους και να εγκαινιάσουν με τόλμη μια νέα περίοδο αισιοδοξίας και προοπτικής.
Να εμπιστευτούν ένα ανεξάρτητο, ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο το οποίο αντιλαμβάνεται την τοπική αυτοδιοίκηση ως ένα δημοκρατικό θεσμό που απαιτεί υπευθυνότητα, διαφάνεια και κυρίως ευσυνειδησία.
Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεγονός που εκτός από βαθιά συγκίνηση μας γεμίζει με αισιοδοξία για μια #αλλαγή_εποχής στο μέλλον του Δήμου μας.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πραγματοποιήσουμε κάθε μία από τις δεσμεύσεις μας!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου