Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του Δημήτρη Μπίνου (αριθ.πρωτ. 2331/31-8-2023).

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το συνδυασμό μας, εκπροσωπούν επάξια την πόλη και τα χωριά μας και στηρίζουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση, η οποία όμως δεν στηρίζεται μόνο σε ηλικιακά κριτήρια, αλλά κυρίως στηρίζεται σε μια διαφορετική νοοτροπία άσκησης διοίκησης. Μιας διοίκησης όπου ο δημότης θα είναι συνεργάτης της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, που η άποψή του θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στη λήψη των αποφάσεων, που θα τυγχάνει του σεβασμού και όχι της ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης μέσα από ρουσφετολογικές λογικές.
Ο στόχος μας παραμένει ίδιος: Θέλουμε έναν Δήμο που θα υπηρετεί τη διαφάνεια και θα κάνει πράξη τη δημιουργία ενός Δήμου σύγχρονου και ανταγωνιστικού σε όλη την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Αλμωπία που αγαπάμε, την Αλμωπία της Καρδιάς μας. Θέλουμε να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, να βγει από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια. Θέλουμε έναν Δήμο εξωστρεφή, που θα παράγει μετρήσιμο έργο και θα βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους μας για την εμπιστοσύνη και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στον αγώνα τους και καλή επιτυχία. Η στήριξή τους προς το πρόσωπό μου αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή.
Δημήτρης Μπίνος
Υπ. Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου