Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

 Eργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
          Εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
          Οι εργασίες θα υλοποιηθούν από την οδό Βούλγαρη ως τον ανισόπεδο κόμβο της Περιφερειακής (Κ12) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων εισόδων-εξόδων, με τμηματικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση. Οι εργασίες θα εκτελεστούν αύριο, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η αποπεράτωσή τους θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου του 2023. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην κατεύθυνση από Βούλγαρη προς Περιφερειακή και από τη 1 έως τις 5  το απόγευμα στην κατεύθυνση από Περιφερειακή προς Βούλγαρη.
          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου