Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Τζόρτζια Μελόνι: Χώρισε από τον σύντροφό της μετά από δέκα χρόνια σχέσης - Η ανάρτηση της Ιταλίδας πρωθυπουργού

 Η σχέση με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ", γράφει η Τζόρτζια Μελόνι και προσθέτει ότι "οι δρόμοι (τους) χώρισαν εδώ και καιρό, και τώρα ήρθε η ώρα αυτό να διαπιστωθεί και επίσημα".

"Όλοι όσοι νόμισαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε ιδιωτικά μου θέματα, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν η σταγόνα μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό"

, προσθέτει η Μελόνι.

"Θα υπερασπίσω την φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και, πάση θυσία, ένα κοριτσάκι επτά ετών που αγαπά την μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω", ολοκληρώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός

Τις περασμένες ημέρες, σατιρική εκπομπή του ομίλου Μπερλουσκόνι, στον οποίο ο Τζαμπρούνο εργάζεται ως δημοσιογράφος, μετέδωσε αποσπάσματα από διαλόγους "εκτός αέρα", σε τηλεοπτική εκπομπή, στους οποίους ο Τζαμπρούνο έκανε σεξιστικά σχόλια σε νεαρή συνάδελφό του και αναφορές σε μη επαγγελματικές υποθέσεις, με υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου.
La mia relazione con Andrea Giambruno, durata quasi dieci anni, finisce qui. Lo ringrazio per gli anni splendidi che abbiamo trascorso insieme, per le difficoltà che abbiamo attraversato, e per avermi regalato la cosa più importante della mia vita, che è nostra figlia Ginevra.
Le nostre strade si sono divise da tempo, ed è arrivato il momento di prenderne atto.
Difenderò quello che siamo stati, difenderò la nostra amicizia, e difenderò, a ogni costo, una bambina di sette anni che ama la madre e ama il padre, come io non ho potuto amare il mio.
Non ho altro da dire su questo.
Ps. tutti quelli che hanno sperato di indebolirmi colpendomi in casa sappiano che per quanto la goccia possa sperare di scavare la pietra, la pietra rimane pietra e la goccia è solo acqua.

Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο, που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ. Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε και για το ότι μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Ginevra.
Οι δρόμοι μας έχουν αποκλίνει εδώ και αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να το αναγνωρίσουμε.
Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας, και θα υπερασπιστώ, πάση θυσία, ένα επτάχρονο κοριτσάκι που αγαπά τη μητέρα του και αγαπά τον πατέρα της, όπως δεν μπορούσα να αγαπήσω τον δικό μου.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτό.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Όλοι όσοι ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας με στο σπίτι πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν ελπίζει η σταγόνα να ξεθάψει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου