Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗΣ

 Φίλες και φίλοι,
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν την τύχη του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Δώσαμε έναν όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα, με προτάσεις, σχέδιο και όραμα για να κάνουμε την πόλη μας και τα χωριά μας σύγχρονα και ανθρώπινα.
Όσο τετριμμένο κι αν ενδεχομένως ακουστεί, νιώθω τεράστια τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη γιατί αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την εμπιστοσύνη επενδύονται προσδοκίες τις οποίες όλοι εμείς που σύντομα θα βρεθούμε στην διοίκηση του δήμου οφείλουμε να τις υπηρετήσουμε και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τις εκπληρώσουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί συνοδοιπόροι, φίλοι από όλους τους χώρους ,σε αυτή την πορεία για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει ως τώρα μαζί και το οποίο συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους αλλά με την ίδια δέσμευση και το ίδιο πάθος.
Οφείλω ακόμα ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στήριξε και με ακολούθησε σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή.
Ο δήμος μας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να τις ξεπεράσουμε γιατί όλοι μαζί είμαστε μια #Κοινωνια_σε_Κινηση , μπροστά για να φτιάξουμε μια πόλη χωρίς διακρίσεις, βιώσιμη, δίκαιη και ευημερούσα με ενημερωμένους, ενεργούς και ευχαριστημένους δημότες.
Γιάννης Τσεπκεντζής
#Κοινωνια_σε_Κινηση #αλλαγη_εποχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου