Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΩΣ ΕΝΟΡΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ - Αστική Δίκη κατά της ΔΕΥΑ Αλμωπίας ο Νίκος Παρούτογλου που διεκδικεί χιλιάδες ευρώ !!!


 Ζητά λευκή επιταγή από τον λαό της Αλμωπίας ο  υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου 
χωρίς να απαντήσει για ποιό λόγο κατέθεσε ενόρκως  σε Αστική Δίκη κατά της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και υπέρ Εργολάβου που διεκδικεί χιλιάδες ευρώ από την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αλμωπίας .
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην υπ΄αριθμ, 46/2017 ( Αριθμός έκθεσης κατάθεσης Αγωγής : 52/2015)
Συναντήθηκαν στα Γραφεία της ΔΕΥΑ το  2013 - 2014 ενώ ήταν Πρόεδρος ο Νίκος Παρούτογλου και στην ένορκη κατάθεσή του αναφέρει : ΄΄ Όντος ο εργολάβος ήρθε στα γραφεία της  Επιχείρησης , όπου  έγινε σύσκεψη  μεταξύ εμού ως Προέδρου της Επιχείρησης , του Εργολάβου ,του διευθυντή κ. Αναστάσιου Παναγιωτελίδη και του Λογιστή Γιώργου Τσιτιρίδη και ψάξαμε όλοι μαζί λύση για το άνοιγμα ΄΄. 

Ο νομικός σύμβουλος  της ΔΕΥΑ ήταν παρόν στις συναντήσεις ;  


Τελικά είναι αξιόπιστος ο Νίκος Παρούτογλου  ,που ενώ ήταν  Πρόεδρος της ΔΕΥΑ   αντί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Δημοτικής Επιχείρησης , προέβη σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον Εργολάβο που διεκδικεί χιλιάδες ευρώ από την ΔΕΥΑ  Αλμωπίας και το παράδοξο να Καταθέτει Ενόρκως υπέρ του Εργολάβου ;

2 σχόλια:

  1. Αυτή ήταν η μόνη φορά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για μια περιπτωση εχω ακουσει για χρηματα που χρωστουσε η ΔΕΥΑ σε εταιρια στην Αριδαια απο την εποχη που ηταν προεδρος, πολλα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή