Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Πολιτιστικός Σύλλογος Πευκωτού Π.Ιωάννης Παπαντώνης

 Επιτυχής επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για την Δήμητρα! Μεγάλη η αναμονή, αλλά στο τέλος τη δικαίωσε!


Η χαρά μας είναι μεγάλη , καθώς μάθαμε ευχάριστα νέα για την υγεία της Δήμητρας, της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών από το Νομό Πέλλας, που αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Η Δήμητρα έπρεπε να υποβληθεί το συντομότερο δυνατόν σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αφού είχε διαγνωστεί με στένωση της πνευμονικής βαλβίδας και σοβαρή ανεπάρκεια της μιτροειδούς, μία κατάσταση απειλητική για τη ζωή της. Πριν 1 χρόνο είχαμε πραγματοποιήσει εκστρατεία για τη συλλογή του απαραίτητου ποσού , ώστε να γίνει η άμεση εισαγωγή της γυναίκας και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η κινητοποίηση όλων σας ήταν πολύ μεγάλη και μέσα σε λίγες ημέρες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο. Το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού Πράξη Αγάπης ήταν σε άμεση επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό και όλα ήταν έτοιμα για την εισαγωγή της 42χρονης γυναίκας. Η Δήμητρα μετέβη στην Αθήνα και κατά τη διάρκεια των προεγχειρητικών της εξετάσεων εντοπίστηκαν ευρήματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης με ειδική φαρμακευτική αγωγή για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς η η ορθή ρύθμιση αυτών έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή διεξαγωγή της επέμβασης. Όλο αυτό το διάστημα η Δήμητρα ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και έφτασε επιτέλους η στιγμή της πολυπόθητης επέμβασης. Έπειτα από ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο σε χέρια έμπειρων καρδιοχειρουργών, η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Η Δήμητρα επέστρεψε τώρα πια υγιής στο σπίτι της, στο πλευρό του συζύγου της και των 2 ανήλικων παιδιών της!
Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη! Αγαπημένη μας Δήμητρα, σου ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση! Θα είμαστε στο πλευρό σου για όσο διάστημα μας χρειάζεσαι!
Μπορείτε να δείτε την εκστρατεία που πραγματοποιήσαμε για τη Δήμητρα εδώ: https://act-of-kindness.org/el/campaing/support-dimitra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου