Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Γεωργίου Χρήστος : Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μπίνο

 
Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συνδημότες,

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης του συνόλου των εκλογικών τμημάτων για τον Δήμο και της σταυροδοσίας, αισθάνομαι την ανάγκη

όπως κάνω πάντα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους εμπιστεύθηκαν το πρόσωπο μου και με στήριξαν με την ψήφο τους, καθώς κι όσους δεν κατάφεραν να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου,ο καθένας για τους λόγους και την κρίση που είχε.

Τα συναισθήματα ανάμεικτα λόγω του ότι η ενασχόληση μου με την πολιτική και την Αυτοδιοίκηση Α' βαθμού είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου.

Από το 2014 που εκλέχθηκα με τον Δημήτρη Μπίνο εώς και σήμερα ήμουν πάντα ειλικρινής και τίμιος. 

Προσπαθούσα να προσφέρω στον πολίτη, έκανα λάθη αλλά ήμουν κι αποτελεσματικός. 

Δεν δίστασα να συγκρουστώ με λογικές που άφηναν πίσω τον Δήμο μας, ενώ συνέβαλλα σε όποιο πόστο μου ανατέθηκε ουσιαστικά, βγάζοντας από τον βούρκο της την Δ.Ε.Υ.Α,ταξινομώντας και καθιστώντας λειτουργική την Α'βαθμια Σχολική Επιτροπή,ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις του παρελθόντος από την ΔΗ.Κ.Ε.Α για να λειτουργεί εύρυθμα,τακτοποιώντας κι ολοκληρώνοντας έργα και μελέτες που για χρόνια δεν είχαν γίνει μέσα από την Τεχνική Υπηρεσία,κρατώντας υπεύθυνη στάση με ουσιαστικες προτάσεις ως μέλος της Αντιπολίτευσης. 

Σε ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου δεν θα σας κρύψω ότι με προβλημάτισε και διέψευσε τις προσδοκίες μου, όχι γιατί δεν με καθιστά σε εκλόγιμη θέση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά επειδή δεν καταφέραμε ως συνδυασμός να πείσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας ότι με την εμπειρία την γνωση και το πρόγραμμα μας θα μπορούσαμε να πάμε μπροστά τον Τόπο μας,προσφέροντας αποτελεσματικό έργο με διαφάνεια,αξιοκρατεία και προοπτική. 

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου από Γαρέφι και Κωνσταντία που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται ακέραια στο πλεύρο μου,στηρίζοντας κάθε μου βήμα κι επιλογή. 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες που έχω κοντά μου από το 2014 έως σήμερα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μπίνο που με εμπιστεύθηκε και συμπορευθήκαμε μαζί απο το 2014 εως σήμερα με την δημοτική ομάδα "Η Αλμωπία της καρδιάς μας" ,ξεκινώντας έτσι την πολιτική μου διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μαζί καταφέραμε να κάνουμε πολλά για τον πολίτη και την καθημερινότητα, ενώ εφοδιάστηκα με εμπειρίες μέσα από την τιμή που μου έκανε  να αναλάβω σημαντικά πόστα προκειμένου να προσφέρουμε στο σύνολο του Δήμου μας πάντα με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Επιπροσθέτως θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου, σε όλους τους εκλεγμένους  Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους,καθώς επίσης και σε όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία απο κάθε παράταξη.

Επίσης ιδιαίτερα συγχαρητήρια  για την συμμετοχή και την εκλογή  σε όλους τους συνυποψηφίους του συνδυασμού μας.

Από πλευράς μου ήταν μια όμορφη εκλογική διαδικασία επειδή διαπίστωσα πολιτικό πολιτισμό σε ανταγωνιστές και συναγωνιστές,επειδή συνομίλησα ξανά με το σύνολο των πολιτών της Αλμωπίας,επειδή είδα εκ νέου ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τι έχουμε να κάνουμε από δω και πέρα για μια καλύτερη Αλμωπία.

 

Έτσι λοιπόν, ως ανύσηχος και ενεργός πολίτης όπως εχω πεί και στο παρελθόν, όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει, διότι όπως έχω αναφέρει, η πολιτική βρίσκεται στην καθημερινότητα μας σε ότι και αν κάνουμε και ο τόπος μας είναι το σημείο αναφοράς της.

 Απο την φύση του χαρακτήρα μου και της προσωπικότητας μου σας αναφέρω ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να προσφέρω για το καλό του Τόπου μας. 

Όλα όσα ανέφερα παραπάνω μου δίνουν τα εφόδια και την εμπειρία να δημιουργηθεί ένα μείγμα πολιτικής σκέψης και πράξης που βλέπει μπροστά την επόμενη μέρα.

 Ο νέος αυτός κύκλος που ανοίγει λέγεται κοινωνία και συνάνθρωπος, λέγεται δράση μέσα από μια κίνηση στην καθημερινότητα και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ιστό του κοινωνικού  μας συνόλου.  

Ο νεος αυτός κύκλος κοιτώντας την επόμενη ημέρα  μπορει να είναι η έναρξη για να κατανοήσουμε πως όλοι μαζί ανανεωμένοι και ενωμένοι μπορούμε να βρούμε κοινά στοιχεία, που με εναν συλλογικό τρόπο σκέψης μπορούμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στον συμπολίτη μας και να προσπαθήσουμε ώστε  να ενεργοποιήσουμε  λογικές και αποτελεσματικές πρακτικές που θα συμβάλλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας μεσα απο την ίδια μας την στάση ζωής.

Ευχαριστώ απο καρδιάς!!!

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους του πολίτες.

Γεωργίου Χρήστος.

8 σχόλια:

  1. αρχηγε προχωρα ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι αυτο το πτωμα ο γυμνοσαλιαγκας ; εξαφανιστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα θα σκισεις κανενα καλτσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re dimitraki tosi mizeria kai kakia poy ti brikes ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πηγε στον τζιτζικωστα να γλυψει για μετα 5 χρονια ... ζησε μαη μου να φας τρυφυλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή