Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Εκδοση δημοσιογραφικής διαπίστευσης

 Ανακοίνωση του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου και Δημοσίων-Διεθνών Σχέσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

για την έκδοση δημοσιογραφικών διαπιστεύσεων 26-28 Οκτωβρίου .

Από το Αυτοτελές Γραφείο Τύπου και Δημοσίων-Διεθνών Σχέσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι:

Όσοι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι,  εικονολήπτες – τεχνικοί ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν δημοσιογραφικά  τις  εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου της 26ης και 28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να απευθύνονται για έκδοση  δημοσιογραφικής διαπίστευσης

 στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση press@pkm.gov.gr  από τη Δευτέρα 16  Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023από τις 8.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι.

          Στο μήνυμά τους οι αιτούντες θα πρέπει να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο, την επαγγελματική τους ιδιότητα,  το μέσο ενημέρωσης στο οποίο εργάζονται, τον Αριθμό Δελτίου  Αστυνομικής Ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για την παραλαβή της δημοσιογραφικής διαπίστευσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν εντός των παραπάνω ημερομηνιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Βασιλίσσης Όλγας 198, 1ος όροφος, Γραφείο Τύπου, γραφείο 111) όπου είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τύπου στο τηλέφωνο: 2313-319817 .

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στο χώρο των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων του τριημέρου 26ης-28ης Οκτωβρίου θα επιτραπεί μόνο σε όσους διαθέτουν δημοσιογραφική διαπίστευση.

Στη συνέχεια θα αποσταλεί το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του τριημέρου 26-28 Οκτωβρίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου