Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Αγρότισσα απο το Μεσολόγγι δώρισε ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ στο ΕΚΑΒ, από τις οικονομίες της

 Μια πολύ συγκινητική προσφορά από το υστέρημά της υλοποίησε αγρότισσα στο Μεσολόγγι.
Η Αθηνά Παπαχρήστου δώρισε στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου ένα ασθενοφόρο- το οποίο παραλήφθηκε σήμερα παρουσία του Προέδρου του Kέντρου Νίκου Παπαευσταθίου- αξίας 65.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το aixmi-news πρόκειται για ένα καινούργιο όχημα που "λύνει τα χέρια" στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, καθώς προορίζεται να μετατραπεί σε μονάδα για την διακομιδή διασωληνωμένων περιστατικών.
Παρόντες στην εκδήλωση παραλαβής του ασθενοφόρου ήταν και η Επιμελήτρια του ΕΚΑΒ Πάτρας Αγγελική Κανελλοπούλου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, εργαζόμενοι του νοσοκομείου καθώς και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.
Η ενέργεια αυτή μιας γυναίκας που θέλησε να βοηθήσει τον τομέα υγείας, είναι παράδειγμα προς μίμηση, καθώς ο τομέας ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου αντιμετώπιζε προβλήματα από την έλλειψη αξιόπιστων οχημάτων.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή