Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου : Μία όμορφη παρουσίαση διηγήματος έγινε χθες βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, απόλυτα σχετική με την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.











Ακούστηκαν και διατυπώθηκαν λόγια ανθρωπιάς, αγάπης, συμπερίληψης, αποδοχής της διαφορετικότητας, καταγράφηκε η ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας, αντίληψης, κοσμοθεωρίας, η απόκτηση παιδείας, έτσι ώστε ο κόσμος μας να γίνει πιο ανθρώπινος και όμορφος

."Κολυμπάω στα βαθιά" με το διήγημα της Αναστασίας Τσάλμα, που μας άγγιξε, μας συγκίνησε, μας ευαισθητοποίησε, μας προβλημάτισε, διδάσκοντας μας τις αξίες της ζωής.

Θερμά συγχαρητήρια στη συγγραφέα, την Αναστασία Τσάλμα, στους αξιότιμους παρουσιαστές- ομιλητές, κ. Χρήστο Ζηκούλη, κα Ράνια Νικολα'ι'δου και κα Σοφία Μεσελίδου για τις άρτιες, ουσιαστικές τοποθετήσεις τους!
Παρακολουθώντας την εκδήλωση, την παρουσίαση του διηγήματος και τις τοποθετήσεις των ομιλητών, χαίρομαι που για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκα όσον αφορά τους ανθρώπους της Σκύδρας, που με την αξία και τις ικανότητες τους προβάλλουν και αναδεικνύουν τον τόπο μας.
Και φυσικά είναι όλοι οι άνθρωποι μας που διαπρέπουν και διακρίνονται στα γράμματα και τις τέχνες, στον αθλητισμό, στο εμπόριο, στην επιχειρηματικότητα.

Καλοτάξιδο Αναστασία μας και περιμένουμε το επόμενο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου