Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες - Τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία

 Τα μέτρα για την οπαδική βία, μετά τα βίαια επεισόδια και την επίθεση κατά των αστυνομικών στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει ότι θα εξαντλήσει τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις της για την αντιμετώπιση ενός χρόνιου προβλήματος. Και μάλιστα έχουμε κάνει σαφές ότι οι παρεμβάσεις μας θα είναι δυναμικές, δηλαδή θα επανεξετάζονται διαρκώς με βάση τα αποτελέσματά τους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

.

«Σε αυτό το πλαίσιο, τους τελευταίους μήνες η ΕΛΑΣ ενέτεινε την παρουσία της στα αθλητικά γεγονότα, προβαίνοντας σε προσαγωγές και συλλήψεις, όπου αυτό κρίθηκε αναγκαίο, οι έλεγχοι σε γήπεδα και συνδέσμους πολλαπλασιάστηκαν, ενώ αυξήθηκαν οι σφραγίσεις παράνομων συνδέσμων. Ταυτόχρονα, ενώ έχει ήδη αυστηροποιηθεί το νομοθετικό πλαίσιο για τα σχετιζόμενα με την αθλητική βία αδικήματα, με το νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, αυστηροποιείται συνολικά το πλαίσιο χορήγησης αναστολών αλλά και οι προϋποθέσεις για την υφ’ όρον απόλυση» ο ίδιος πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου