Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

9ος δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας 4 Φεβρουαρίου: "Τρέχω, χαρίζω ζωή". Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών.


Ευάγγελος Τρυψιάνης
Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού εισηγήθηκα στον Δήμαρχο, και αυτός άμεσα αποδέχτηκε, κάθε αθλητικό γεγονός να συνδέεται μ' ένα κοινωνικό μήνυμα.
Ο αθλητισμός δεν χωρίζει, δεν διχάζει. Ενώνει, περνάει κοινωνικά μηνύματα και ευαισθητοποιεί.
Φέτος (4 Φεβ.) συμπίπτει:
Η ημέρα ιστορικής μνήμης (Μακεδονομάχοι) και το αθλητικό γεγονός που τη συνοδεύει (Αγώνας δρόμου 12χλμ.) - στο Μεσημέρι Εδεσσας - με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου.
Αποφασίσαμε, μετά από συζήτηση με την κ. Δανάη Τριγωνάκη (την οποία και ευχαριστώ), να υπάρχει πριν τον αγώνα σημείο μ' εθελοντές του Συλλόγου Καρκινοπαθών για ενημέρωση και εθελοντική δωρεά - λήψη μυελού των οστών.
Επίσης, ως προς τον αγώνα:
* ΝΕΟ - Θα υπάρχει 3μερη μετεωρολογική πρόβλεψη (ευχαριστώ τον φίλο Λεωνίδας Καίσαρης) μέσω της αεροπορίας, ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα με e-mail/sms οι συμμετέχουσες / συμμετέχοντες.
* ΝΕΟ - Υπάρχει αρχείο gpx της διαδρομής του αγώνα, ώστε όσες αθλήτριες και όσοι αθλητές θέλουν, να έχουν τη δυνατότητα, να κατεβάσουν τη διαδρομή στα ρολόγια τους (ευχαριστώ τον Γιάννη Χρυσοχοΐδη).
* ΝΕΟ - Υπάρχει το γράφημα των υψομετρικών της διαδρομής
(ευχαριστώ τον Γιάννη Χρυσοχοΐδη).
* Θα υπάρχουν μπλουζάκια για τις εθελόντριες και τους εθελοντές με την ονομασία του αγώνα / ημέρα μνήμης και το κοινωνικό μήνυμα.
* Θα υπάρχουν νερά, ισοτονικά και φρούτα (ευχαριστώ την Τ.Κ. Μεσημερίου και τον Πρόεδρο Giannis Gioras, αλλά και τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο Αριστοτέλης").
* Θα υπάρχουν γλυκίσματα και λιχουδιές από τις γυναίκες του Μεσημερίου, που πάντα αποδεικνύουν πόσο καλές και φιλόξενες οικοδέσποινες είναι.
* Θα υπάρχει αυτόματη ηλεκτρονική χρονομέτρηση!
* Θα υπάρχουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα για όλες τις συμμετέχουσες και όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και κύπελλα για τις νικήτριες και τους νικητές των ηλικιακών και γενικών κατηγοριών.
* Θα υπάρχει επίσημος γιατρός αγώνα, απινιδωτής και παρουσία του ΕΚΑΒ (αχρείαστοι να είναι).
* Το κέφι και η διασκέδαση επαφίεται σε όλες και όλους εμάς!
Δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο:
Ευχαριστώ για τη στήριξη:
Τον Δήμαρχο Έδεσσας, Γ. Τσεπκεντζή
Την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ε. Λαζάρου
Την Αντιδήμαρχο Υγείας, Ε. Καραπατσούδη (ως εθελόντρια ιατρό του αγώνα)
Τον Πρόεδρο τής Τ. Κ. Μεσημερίου, Γ. Γιώρα
Τον Βαγγέλη Κυριακού, τον Χρήστο Μπάκο, Χρήστο Τζιμπιλή για τις υπηρεσιακής φύσεως (και όχι μόνο) διαδικασίες & φυσικά τους:
Χρήστο Ροδίφτση, Λάκη Φανιόπουλο, Γρήγορη Σιώνη, Τάκο Χατζηγιάννη, Γιώργο Δημητριάδη και Σωτήρη Δραγούμη για τη συνεργασία και τον συντονισμό για μια ομαλή αθλητική οργάνωση.
Τους Συλλόγους - Σωματεία:
Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας
Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας
Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μεσημερίου:
"Ο Αριστοτέλης"
Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών ΠΑ.Σ.Μ.Μ.Ο.(Εκπρόσωπος: Βλαδίκας Αναστάσιος / Ειδικός Παιδίατρος)
Ποδηλατικός Σύλλογος Έδεσσας: "Αερωπός"
Σύλλογος Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων
Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος - Έδεσσας
Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου