Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Σκότωσε τον αδερφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του ενημέρωσε την Αστυνομία

 Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου από έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή, με θύμα έναν 33χρονο Αλβανικής καταγωγής και δράστη έναν 50χρονο ομοεθνή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο δράστης κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε

.Τον σκότωσε γιατί βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς, το πρωί της Τρίτης (9/1), η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών.

Το τελευταίο διάστημα, δε, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, ο 50χρονος έδωσε ραντεβού θανάτου με τον αδελφό της γυναίκας του, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες, στην περιοχή “Αστέρια” Αγριάς, με μια ασήμαντη πρόφαση. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Η δολοφονία σημειώθηκε στις 12:28 μετά τα μεσάνυχτα και, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έπεσε νεκρό με μια μόνο σφαίρα.

Σημειώνεται πως ο δράστης και το θύμα, πολίτες από την Αλβανία, διέμεναν μόνιμα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου