Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας










Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας στην αίθουσα δεξιώσεων Pella Palace με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που τίμησε με την παρουσία του και έδειξε έμπρακτα την συμπαράστασή του στο Σύλλογο .

Το Δ. Σ. του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλον αυτόν τον κόσμο καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που απλόχερα έδωσαν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.
Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Δεληδιαμαντή Ρήγα και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Ακολούθησαν οι εμφανίσεις των χορευτικών τμημάτων Νηπίων , Δημοτικού , Ενηλίκων όπου με την εξαιρετική τους εμφάνιση απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλου του κόσμου.

Στον χορό παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού κ. Καρασμάνης Γεώργιος, και ο κ. Βασιλειάδης Λάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Κεχαγιαδακης και ο κ. Κατσαμπερης Νικόλαος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρυώτισσας κ. Ταχτατζης Ιορδανης χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τζαμτζής Ιορδανης ο οποίος λόγω ασθένειας απουσίαζε .
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό
Πολιτιστικός Σύλλογος Λιπαρού Απόστολος Παύλος
Πολιτιστικός Συλλογος Γκονος Γιώτας
Ενοριακές Συνάξεις Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσων
Σύλλογο Ποντίων Κρυας Βρύσης
Πολιτιστικό Σύλλογο Πυρσος Παλαιφυτου
Ακαδημία ΑΕΚ Καρυώτισσας
Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καρυώτισσας.
Τον χορό μουσικά κάλυψε συγκρότημα παραδοσιακών μουσικών το οποίο αποτελούνταν από τους κυρίους Σιταρά Θεοδωρο, Ψάθα Ευάγγελο, Παπαδόπουλο Αντώνιο , Κοσμιδη Ευστάθιο και Παπαδόπουλο Παναγιώτη το οποίο ξεσήκωσε με το αμείωτο κέφι του τον κόσμο και κράτησε το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τέλος θερμές ευχαριστίες στην χοροδιδάσκαλο κα Μανουσαριδου Σοφια η οποία προσφέρει με σθένος τις γνώσεις της στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας και φυσικά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. κα Μητκακη Δεσποινα , κα Δεβετζη Δοξα κα Νταουλα Λινά , κ Τσιλκο Θωμά που συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ο χορός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου