Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Μετά τον διασυρμό του στις δημοτικές εκλογές ,συνεχίζει τον κατήφορο ο Δημήτρης Μπίνος ..

 
Δεν κρατά ούτε τα προσχήματα ο Δημήτρης Μπίνος ,αφού γέμισε με ψέματα τους συνεργάτες του για την πληρότητα του συνδυασμού του ΄΄ η Αλμωπία της Καρδιάς μας ΄΄ , συνεχίζει τον κατήφορο χωρίς δισταγμό και λογικό να αναρωτιέται πλέον η κοινωνία της Αλμωπίας ,τι είναι αυτό που τον κρατά  αιχμάλωτο του Νίκου Παρούτογλου ...;
Η συναίνεση και η συνεργασία δεν γίνετε με προσωπικές συναντήσεις ,αλλά με προτάσεις και συναινέσεις στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου,  όταν αυτό πρέπει .
Βέβαια έχει απολέσει κάθε είδους αξιοπιστίας , αφού το βράδυ των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί ... αλλά  ο ΄΄Κατινισμός ΄΄  συνεχίζεται ..

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, δέχτηκα στο γραφείο μου, τον πρώην δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτριο .

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε αρκετά θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση γενικότερα και τον Δήμο μας ειδικότερα.

Η συνεργασία όλων και η συναίνεση, τουλάχιστον στα σημαντικα ζητήματα, κρίνεται απαραίτητη!

Ευχάριστο διάλειμμα της συζήτησης, ήταν η αιφνιδιαστική επίσκεψη απο δευτεροετείς φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Σερρών - Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (από Κρύα Βρύση, Θήβα, Κεφαλονιά… Αριδαία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου