Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Πρώτη Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής …

 


 Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιώδες ενδιαφέρον «το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι γυρίζει σελίδα, συνεχίζει απτόητο και εξελίσσεται» υπογράμμισε ο δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής στην πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής την Τετάρτη 31/01/2024 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Έδεσσας, υπό τον συντονισμό της κ. Ελένης Λαζάρου, Αντιδημάρχου Πολιτισμού,

Τουριστικής Ανάπτυξης, και Ισότητας των Φύλων, έγινε μια ευρεία συνάντηση όλων των φορέων, εκπρόσώπων, πολιτιστικών συλλόγων, εκπροσώπων σχολείων, ιδιωτών/επιχειρηματιών και δημοτών που συμμετέχουν ή θέλουν να συμμετέχουν στις προετοιμασίες της οργάνωσης των εκδηλώσεων του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε ο βασικός κορμός του προγράμματος του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού, ο οποίος αφορά μια πληθώρα εκδηλώσεων που θα γίνουν την περίοδο 7-18 Μαρτίου στην Έδεσσα αλλά και για πρώτη φορά στην Βεγορίτιδα.
 
Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργάνωσης των εκδηλώσεων και ακούστηκαν ιδέες και προτάσεις όλων των παρευρισκομένων μέσα σε ενα κλίμα συνεργασίας και καλής διάθεσης.  
 
Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και των τοπικών φορέων κατέστησε σαφές το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους προς το φετινό Εδεσσαϊκό καρναβάλι δίνοντας το σύνθημα της εκκίνησης ενός χαρούμενου, ξέφρενου και απολαυστικού 12ημέρου εκδηλώσεων για όλους και ειδικά στα παιδιά.
 
Στην πόλη των νερών και των Καταρρακτών ξεκινάμε δυναμικά για να κάνουμε και φέτος το Εδεσσαϊκό καρναβάλι που όλοι αγαπάμε, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη χαρά και διασκέδαση.
 
  FB ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Edessa Tourist Information Center
www.edessacity.gr
Tel +302381020300
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου