Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Βελόπουλος κατά Κασσελάκη: «Αν θέλει να πάει σε χώρο λατρείας, να πάει σε τζαμί με τον Τάιλερ» – Η αντίδραση Δούρου και ΣΥΡΙΖΑ

 

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου προκάλεσαν τα λεγόμενα του Κυριάκου Βελόπουλου, κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στη Βουλή κατά την συζήτηση του πορίσματος της κυβερνητικής πλειοψηφίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τον γάμο των ομοφύλων, κατηγορώντας τον ότι «ήρθε να διχάσει την ελληνική κοινωνία»

.

«Δεν καταλαβαίνω το γεγονός, όταν δηλώνεις άθεος και άθρησκος, γιατί να δημιουργείς προβλήματα. Αλλιώς δεν είσαι Χριστιανός, αν παντρεύεσαι άνδρα είσαι εναντίον του δόγματος της Εκκλησίας, δεν μπορεί να είσαι Χριστιανός, κάτι άλλο είσαι», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη πως «αν θέλει να πάει σε χώρο λατρείας του συνιστώ να πάει σε τζαμί μαζί με τον Τάιλερ».

Η Ρένα Δούρου αντέδρασε εκείνη την ώρα στα όσα είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Κυρία Δούρου, επειδή δια της παραγραφής αθωωθήκατε, δεν θα μου βγάζετε γλώσσα», απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου