Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων και στην 15η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδά- Κολχικού- Βόλβης -Ρεντίνας) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

                

          Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων και στην 15η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδά - Κολχικού - Βόλβης - Ρεντίνας) θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 26 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

          Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Εργασίες αντικατάστασης-τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας

στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων, στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Εδέσσης έως και τον οικισμό Καστανάς με κατεύθυνση από και προς τον Καστανά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες αντικατάστασης-τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της 15ης Επαρχιακής Οδού (Λαγκαδά - Κολχικού - Βόλβης - Ρεντίνας) στο οδικό τμήμα από τον οικισμό του Κολχικού έως τον οικισμό Δρακόντιο, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

  

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου