Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην 8η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας

 Ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει τις προετοιμασίες διοργάνωσης της 8ης Εμποροπανήγυρης που θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 28 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024.

Μέσα στο διάστημα των πέντε αυτών ημερών η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, εμπλουτίζεται με ποικίλες δράσεις κι εκδηλώσεις, ώστε και φέτος ν΄αποτελέσει το πολύπλευρο γεγονός του καλοκαιριού.

Στην παρούσα φάση ο Δήμος Σκύδρας έχει ανακοινώσει την προκήρυξη

συμμετοχής εκθετών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής μ΄ όλα τ΄απαραίτητα δικαιολογητικά, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ¨Ανοικτή Αγορά¨ (Ο.Π.Σ.Α.Α.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://openmarket.mindev.gov.gr και σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό.

Αναλυτικότερα στοιχεία μπορούν ν΄αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.skydra.gr, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄ απευθύνονται στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης: τηλ.επικοινωνίας: 2381351882 Ελένη Ευαγγελίδου και 2381351887 Δημήτρης Πορτοκαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου