Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ

 

Ο πρώην υπουργός πέραν των συγχαρητηρίων και των ευχών προς την διοίκηση ,προπονητή και ποδοσφαιριστές, έκανε και ειδική αναφορά σε δραστηριότητες του ίδιου για την επίλυση προβλημάτων των Προμάχων. 

Όπως τον επαγγελματικό εξοπλισμό των δασεργατών, την ένταξη τους στα βαριά και ανθυγιεινά επαγγέλματα, την χορήγηση του επιδόματος λόγω κορωνοϊού, την κατάργηση των κωλυμάτων για την συμμετοχή τους σε συνεταιρισμούς ώστε να μπορούν να πουλήσουν την ξυλεία τους

. Ακόμη την κατασκευή στην περιοχή πέντε μικρών φραγμάτων στους Προμάχους και στην γύρω περιοχή, για την προστασία ορεινών και πεδινών περιοχών.

Ο Γιώργος Καρασμάνης εξέφρασε την ικανοποίηση του που χάριν στις προσπάθειες του για την κατασκευή του νηπιαγωγείο τους -από την καταληλότητα του οικοπέδου, μέχρι την έγκριση της άδειας ανοικοδόμησης και παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις μέχρι την θεμελίωση του-. Μάλιστα το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής επισκέφθηκε τον χώρο και είδε απο κοντά και με μεγάλη χαρά ότι προχωράει η κατασκευή του

.

Ο πρώην Υπουργός αισθάνεται βαθειά ικανοποίηση για τη δικαίωση των προσπαθειών του, που χάρη στη στενή και άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και την ηγεσία των “Κτιριακών Υποδομών”, αλλά και με τη δεδομένη βούληση της Κυβέρνησης οι Πρόμαχοι θα έχουν σε λίγους μήνες, ένα νέο Νηπιαγωγείο, σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές, το πρώτο ενεργειακό κτήριο στο Νομό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου