Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ την Τρίτη 18/10 στο γυμναστήριο  του συλλόγου

.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθεια να προχωρήσουν στην επόμενη ζώνη ενω οι γονείς καμαρωναν την εξέλιξη τους.
Οι εξετάσεις διεξήχθησαν από τους δασκάλους του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Αφοί Μπιρόζη  και με την παρουσία παλιών πρωταθλητών της ομάδας.
Συγχαρητήρια  σε όλους για τις συνεχείς προσπάθειες τους και καλή δύναμη στην αγωνιστική ομάδα που συνεχίζει και το καλοκαίρι τις προπονήσεις ενόψει των αγωνιστικών τποχρεωσεων. 
Αμεσως μετα το καλοκαιρι θα πραγματοποιηθει το Πανελληνιο Πρωταθλημα Παιδων Κορασιδων και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αγωνίζεται ο Τρυφωνιδης Ευθύμιος μέλος της Εθνικής μας ομαδας. Η αγωνίστηκε ομάδα θα παραστεί σε τρία καμπ μέσα στο καλοκαίρι , ενώ το καλοκαιρινό καμπ του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ  θα πραγματοποιηθεί στις 5-12 Αυγούστου  στην Happy Days.
Ακολουθεί ανοιχτή Προπόνηση την Τετάρτη 27/6 19:30 για τους αθλητές τους γονείς και όποιον άλλον θέλει να δοκιμάσει το άθλημα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου