Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ 2024 ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ- ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ -ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Η συναυλία του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και ήρθε η ώρα να σας κοινοποιήσουμε τους καλλιτέχνες που με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε στα #ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ_2024
Το Σάββατο 17 Αυγούστου θα μας ταξιδέψουν στα μουσικά τους μονοπάτια η ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!
Καλλιτέχνες με τεράστιο βεληνεκές μουσικής πορείας, θα μας χαρίσουν μια μαγική μουσική βραδιά σαν αυτές που σας έχει συνηθίσει ο Σύλλογος μας!
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου αποτελεί πια εγγύηση και σφραγίζει τον Αύγουστο ετησίως, προσφέροντας γνήσια, ποιοτική και προσιτή διασκέδαση στους επισκέπτες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους!
Το ραντεβού μας, λοιπόν, καθορίζεται στις 16 και 17 Αυγούστου, για ένα ακόμη πλούσιο πολιτιστικό διήμερο στην καρδιά του καλοκαιριού, με αποκορύφωμα την μεγάλη συναυλία με ονόματα που καθορίζουν το σύγχρονο ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο!
Σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Εξαπλατάνου για τα #ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ_2024
*Για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων στα σημεία προπώλησης, καθώς και για τους χορηγούς μας, θα σας ενημερώσουμε προσεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου