Μια μπριζόλα ΄΄ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΄΄ Προμάχων Αλμωπίας που τα λέει όλα !!!
Μην ψάχνετε δύσκολες συνταγές ,για να βρείτε γεύσεις που θα σας αρέσουν .
Μπριζόλα λαιμού , την χαράζεται και από τις δυο πλευρές για να βάλετε αλατάκι ρίγανη και λίγο καπνιστό πιπέρι Γαρεφειου Αλμωπίας .
Αφού κάνετε λίγο μασάζ για να να μπούνε μέσα στο κρέας τα μπαχαρικά μας , κατόπιν την ρίχνετε πάνω στα κάρβουνα ή στο τηγάνι .
Σύντομα θα δείτε να χρυσίζει απέξω ,περιττό να πω ότι θα πρέπει να ψηθεί και από τις δυο πλευρές ,τότε θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμη να την βγάλετε από την φωτιά .
Μην την παραψήσετε γιατί τότε θα φάτε σόλα και όχι μπριζόλα .
Πρέπει το κρέας να κρατήσει τα υγρά του για να είναι μαλακό .
Την βάζετε σε ένα πιάτο και στύβετε μισό γλυκόξινο ρόδι Γαρεφείου από το μπόμπαβιτσ .
Μετά ορμάτε γιατί θα σας την φάνε άλλοι !!!!
Καλή όρεξη !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου