Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025

"'Έναν ζαντόν αρκουδόπον" Παραμύθι στην ποντιακή διάλεκτο - Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις ΑΕ

Χάρηκε το ζαντόν το αρκουδόπον συναντώντας χθες τους μικρούς του φίλους στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας!

Τους μίλησε ποντιακά για τα "ζαντίας ατ' " και χάρηκε που οι μικροί μαθητές τον καταλάβαιναν και συμμετείχαν στις περιπέτειές του!
"Εζάντυνε" με τους μικρούς του φίλους όταν τους έκανε και ένα μικρό μάθημα ποντιακής διαλέκτου και είδε πόσο πολύ το χάρηκαν αυτοί και συμμετείχαν με ενθουσιασμό!
Θερμές ευχαριστίες στον καλό φίλο και συνάδελφο, Δ/ντή του σχολείου κ. Πιπερά Κωνσταντίνο, στους συναδέλφους και φυσικά στους μικρούς μαθητές που ήταν τόσο ενθουσιώδεις!
(Πιστεύω πως ο δρόμος για τη διδασκαλία της ποντιακής διαλέκτου σε μικρά παιδιά είναι ανοιχτός! Οργάνωση, αγάπη, τρόπους και θέληση χρειάζεται!)
Έδεσσα, 19/3/25
Τσίναλης Κοσμάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου