Παρασκευή 30 Μαΐου 2025

Τους μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολειού Σωσάνδρας Αλμωπίας, με τους γονείς και τους δασκάλους που τα συνόδευαν, υποδέχθηκε απόψε στη Βουλή ο Γιώργος Καρασμάνης.

✅ Ο πρώην Υπουργός εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του, που είχε την ευκαιρία να ¨ξεναγήσει¨ τα παιδιά στον Ναό της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας – εκεί ακριβώς που παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας – αποδίδοντας τα εύσημα και στους δασκάλους τους για το μεγάλο έργο που επιτελούν.
✅ Ο Γιώργος Καρασμάνης, παρότρυνε τους μαθητές και τις μαθήτριες να συνεχίσουν με τον ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το δρόμο της μάθησης και να προχωρήσουν στις ανώτατες βαθμίδες εκπαίδευσης, ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.
🙏 Και τους έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση τα μεγαλύτερα παιδιά που αυτές τις μέρες ρίχνονται στη ¨μάχη¨ των Πανελλαδικών εξετάσεων, ευχόμενος και σ’ αυτούς τους αυριανούς επιστήμονες καλή επιτυχία στη δική τους μεγάλη προσπάθεια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου