Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Εταιρεία δολοφόνων πίσω από τη σπείρα με γνωστό ποδοσφαιριστή; Τα δύο αδέλφια με την αμύθητη περιουσία και ο μυστηριώδης θάνατός τους

Εταιρεία δολοφόνων πίσω από τη σπείρα με γνωστό ποδοσφαιριστή; Τα δύο αδέλφια με την αμύθητη περιουσία και ο μυστηριώδης θάνατός τους
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της σπείρας με μέλος παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, καθώς οι Αρχές εκτιμούν πως ίσως βρίσκονται μπροστά στην εμφάνιση μιας νέας εταιρείας δολοφόνων.

Εκείνο που έχει κινήσει υποψίες στην ΕΛ.ΑΣ. είναι τα στοιχεία δύο θανόντων τα οποία προσπάθησε να χρησιμοποιήσει η σπείρα για να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού ύψους 160.000 ευρώ.

Αυτή ήταν και η λάθος κίνησή τους, καθώς, στις 7 Οκτωβρίου χρησιμοποίησαν εκ νέου τα στοιχεία για να κάνουν ανάληψη 50.000 ευρώ, αλλά μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής οι εγκληματίες συνελήφθησαν και στη συνέχεια η σπείρα
εξαρθρώθηκε.
Τα στοιχεία ανήκαν σε δύο αδελφούς οι οποίοι είχαν βρεθεί νεκροί μέσα στο σπίτι τους στις 7 Ιουλίου 2014. Ο θάνατος των δύο αδελφών, ενός 83χρονου και ενός 64χρονου, είχε αποδοθεί σε φυσικά αίτια, αλλά με πολλά ερωτήματα, και πλέον δεν αποκλείεται να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση.
Τα δύο αδέλφια είχα αμύθητη περιουσία, καθώς η οικογένειά τους διατηρούσε πολλά εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και πολλά ακίνητα. Οι δύο άνδρες είχαν μεγάλα εισοδήματα από εισπράξεις ενοικίων, ωστόσο ζούσαν κυριολεκτικά σαν ρακοσυλλέκτες.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι τους ήταν αποκρουστικό, καθώς το διαμέρισμα ήταν γεμάτο σκουπίδια, με πολύ κακές συνθήκες υγιεινής, και σε καμία περίπτωση δεν συμβάδιζε με την οικονομική επιφάνεια των δύο νεκρών.
Από τη νεκροτομή δεν είχε προκύψει η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η υπόθεση, μετά την εξάρθρωση της σπείρας, αναμένεται να ανοίξει εκ νέου. Αλλωστε και μόνο το γεγονός πως δύο αδέλφια που είχαν διαφορά ηλικίας είκοσι χρόνια πέθαναν την ίδια στιγμή από φυσικά αίτια δημιουργεί υποψίες.
Σημειωτέον ότι τα νεκρά αδέλφια εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, καθώς είχαν να δώσουν αρκετές ημέρες σημεία ζωής τον περασμένο Ιούλιο.
Οι Αρχές, από την πλευρά τους, αναμένεται να ζητήσουν νέα νεκροτομή, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η σπείρα να εμπλέκεται ενεργά στον μυστηριώδη θάνατο των δύο πλούσιων «ρακοσυλλεκτών».
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
Αναφορικά με τον 46χρονο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε μέλος επαρχιακής ομάδας που ανέβηκε στην Α' Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του '90 και στο ρόστερ της συμμετείχαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ενώ ο ίδιος αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου