Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πόσο θα πληρώσετε για τα τέλη κυκλοφορίας του 2015

Δείτε πόσο θα πληρώσετε για τα τέλη κυκλοφορίας του 2015
Από την 1η Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες των ΙΧ θα πρέπει να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή για να δουν και να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια πληρωμής ή αλλιώς τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015. Για τη νέα χρονιά το κόστος των τελών κυκλοφορίας για τα οχήματα ξεκινάει από τα 22 ευρώ και φτάνει ακόμα και τα 1.320 ευρώ, ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα.
Οι τιμές αυτές είναι για όσα αυτοκίνητα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010. Για τα ΙΧ που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην
Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας θα υπολογιστούν με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.
Ωστόσο, για τον ακριβή υπολογισμό των τελών οι ιδιοκτήτες ΙΧ μπορούν με ένα κλικ να μάθουν τι θα πληρώσουν. Το money-money.gr έχει μία εφαρμογή στην οποία απλώς εισάγετε πληροφορίες για το πότε αποκτήσατε το ΙΧ σας και πόσα κυβικά είναι ο κινητήρας του ή πόσες είναι οι εκπομπές ρύπων (διοξειδίου του άνθρακα) και αμέσως θα λάβετε απάντηση για το ποσό που θα υποχρεωθείτε να καταβάλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου