Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Άστατος καιρός με εξασθένηση των φαινόμενων


Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούςστη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στηνΚεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στηΝότια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και τοπικά στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού στηΘεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου