Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΒΛΑΨΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ;

Με τη… σφραγίδα του υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι ήταν απάτη το «έμβασμα» των 600 δισ. δολαρίων που έθεσαν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης οι «δωρητές» Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης (φωτογραφία), προκειμένου να διαγράψει το δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΚΑΙ    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ  ΕΛΠΙΔΕΣ  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ   . 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΟΙΟΝ  ;


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ  ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ  ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ  ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ .

Όμως για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους  ,δεν είναι ο Σώρρας που μας έβαλε να πληρώνουμε νοίκι στο σπίτι  μας που με πολύ κόπο  και  ιδρώτα  το φτιάξαμε μετά από πολλά χρονια .
Δεν είναι ο Σώρρας που μας έκανε να παραμιλάμε και να λέμε δεν φτάνουν δεν φτάνουν, 
δεν είναι ο Σώρρας  που έκανε τον κόσμο να πηδά από γέφυρες , καταρράκτες  η  να αυτοκτονεί ,
δεν είναι ο Σώρρας που μας έκανε να νιώθουμε ''ξένος στα ξένα μάνα μου και στην Πατρίδα ξένος'' .
Εμείς  όσοι πιστέψαμε ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί ,δεν βλάψαμε κανέναν ,εμάς όμως μας έβλαψαν ,με τις επιλογές τους ,με τις αποφάσεις τους ,με τους νόμους που ψήφισαν , με τον τρόπο διαχείρισης  των αφαλιστικών ταμείων ,με το τρόπο διαχείρισης των αποθεματικών των ταμείων μας,  με κάθε επιλογή τους  που μας στέρησαν  και μας στερούν  μια πιο ανθρώπινη  ζωή .
Μπορώ να γράψω χιλιάδες λόγους ακόμα , όμως  αρκούν αυτοί  .
Αυτό όμως που μπορώ να σας διαβεβαιώσω  είναι ,ότι δεν θα σταματήσω να παλεύω  για  μια πιο αξιοπρεπή  Ελλάδα , για κάτι  καλύτερο, για ένα καλύτερο παρόν  , για ένα καλύτερο αύριο .
Αυτόν τον τόπο τον αγαπάμε περισσότερο από τον κάθε ένα κι ο λόγος γνωστός '' είμαστε πλασμένοι με αίμα ,χώμα και ιδρώτα  '' δεν είμαστε από μεταγραφή Έλληνες .ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. Ακριβός έτσι είναι γείτονα ασε που σιγά μην παραδεχόταν ποτέ η ΗΠΑ ότι είναι αληθινά ποιος βάζει τα χέρια του να βγάλει τα μάτια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή