Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Καμμένος: Αν γίνει «Κούγκι» θα το έχουν κάνει οι δανειστές

Καμμένος: Αν γίνει «Κούγκι» θα το έχουν κάνει οι δανειστές
Την αισιοδοξία του ότι δεν απέχουμε πολύ από την επίτευξη συμφωνίας, εξέφρασε από τον Βόλο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Ναυτική Εβδομάδα.

Ο υπουργός τόνισε πως δεν πρόκειται να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, καθώς ο λαός έχει δώσει πρόσφατα την εντολή του και σχολίασε πως εάν γίνει Κούγκι (αναφερόμενος σε παλαιότερη δήλωσή του) αυτό θα το έχουν κάνει οι ίδιοι οι δανειστές, που δεν θα δεχτούν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.
Οσον αφορά στη συμφωνία, ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως «η Ελλάδα έχει μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο ελληνικός λαός έχει δώσει μία εντολή να φτάσουμε τη διαπραγμάτευση μέχρι εκεί που μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός κι έχοντας την εθνική μας κυριαρχία. Αυτή η πρόταση θα πρέπει είτε να γίνει αποδεκτή από τους δανειστές και από τους εταίρους, είτε από εκεί και πέρα πρέπει να ξέρουν πως τα όριά μας έχουν εξαντληθεί. Είμαι αισιόδοξος ότι θα αντιληφθούν πλέον ότι δεν μπορούν να απαιτήσουν την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας μιας ολόκληρης χώρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου