Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Επική απόδραση καταδίκων μέσα από σωλήνες: Αφησαν στους φύλακες αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Επική απόδραση καταδίκων μέσα από σωλήνες: Αφησαν στους φύλακες αποχαιρετιστήριο μήνυμα [εικόνες]
Δύο επικίνδυνοι δολοφόνοι δραπέτευσαν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Νέας Υόρκης με τρόπο τουλάχιστον κινηματογραφικό.
Αναβιώνοντας τη μέθοδο απόδρασης του Τιμ Ρόμπινς από την ταινία «Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ» οι δύο κακοποιοί έβαλαν μαξιλάρια στα κρεβάτια τους για να νομίζουν οι φύλακες ότι κοιμούνται και στη συνέχεια έκοψαν τις σωληνώσεις από τους τοίχους και δραπέτευσαν μέσα από αυτές.

Μάλιστα έδωσαν και μία χιουμοριστική νότα στην επιχείρηση τους αφού άφησαν στους φύλακες ένα αποχαιρετιστήριο post-it που έγραφε «να έχετε μία όμορφη μέρα»
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο κακοποιών που χαρακτηρίζονται εξαιρετικά επικίνδυνοι, ενώ ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι αυτή ήταν η πρώτη απόδραση από τη συγκεκριμένη φυλακή που χτίστηκε το 1765.


Πηγή: Επική απόδραση καταδίκων μέσα από σωλήνες: Αφησαν στους φύλακες αποχαιρετιστήριο μήνυμα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/210654/epiki-apodrasi-katadikon-mesa-apo-solines-afisan-stoys-fylakes-apohairetistirio-minyma#ixzz3cNQfDzfP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου