Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η τεχνική υπηρεσία αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει ο δήμαρχος ; Ρωτά η Μελίτα Χισκάκη

Διαβάζω:
"Στην επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Μηλιάς προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα εδώ και αρκετά χρόνια της Σχολικής Κοινότητας. 
Μία παρέμβαση για την οποία είχαν προϋπολογιστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή 40.000 ευρώ και εμείς σήμερα την υλοποιήσαμε με μόλις 10.000 ευρώ και μάλιστα κατηγορηθήκαμε γι’ αυτό από την προηγούμενη Διοίκηση. "
Δηλαδή για να καταλάβω βρε παιδιά, ο εφοριακός υπολόγισε τη στέγη 40.000 ευρώ και ο καθηγητής την έφτιαξε με 10.000 ευρώ; Αυτός ο δήμος τεχνική υπηρεσία δεν έχει; Ή η τεχνική υπηρεσία αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει ο δήμαρχος; Εκτός κι αν η στέγη επιδιορθώνεται μόνη της όσο την αγνοούν οι διοικούντες.

3 σχόλια:

  1. Να απαντησει η Τεχνικη υπηρεσια διοτι οι μοινοι που θιγονται απο την ολη κατασταση ειναι οι μηχανικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  2. pedia pame simvoulio pempti tha exei polu plaka ....xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή