Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη μαθητών 1ου Δ.Σ. Σκύδρας στο Δημαρχείο.Την είσοδο του Δημαρχείου Σκύδρας πέρασαν τη Δευτέρα 14/12/2015 οι μαθήτριες και οι μαθητές των δύο τμημάτων της Δ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης του μαθήματος «Μελέτες περιβάλλοντος – Μαθαίνουμε το Δήμο μας», συνοδευόμενα από τις εκπαιδευτικούς τους Σοφία Γενίτσαρη και Πολυξένη Μπαλουκτσή.
Τα παιδιά ενημερώθηκαν πάνω στα ζητήματα διοίκησης – λειτουργίας του Δήμου και περιηγήθηκαν στους εργασιακούς χώρους του Δημαρχείου.
Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, παρόντων των Αντιδημάρχων Χαράλαμπου Γεραντίδη και Μιχάλη Λαουντού, παραδίδοντάς της μία επιστολή ανά τμήμα. Η Δήμαρχος, αφού τις διάβασε, συζήτησε μαζί τους τα θέματα που επισημαίνονταν κι έχουν σχέση με το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Δήμος διαχειρίζεται τις δημοτικές υποθέσεις και στην αναγκαιότητα της συμβολής των δημοτών στην επίλυση τοπικών προβλημάτων.
Τέλος, προτρέποντας τα παιδιά να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά, ευχαρίστησε τόσο αυτά όσο και τις δασκάλες τους ανταλλάσσοντας, παράλληλα, ευχές για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου