Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ΧXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2015»


Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας με το προσωπικό και τις Δομές Βοήθεια Στο Σπίτι καθώς επίσης και με την συνεργασία Εθελοντικών, Μορφωτικών, Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους πολίτες, ότι πραγματοποιεί την 2η Δράση της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας ΧXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2015» Δήμου Αλμωπίας.
Στα πλαίσια της καμπάνιας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια με σκοπό να δημιουργήσουμε πακέτα αγάπης και να τα παραδώσουμε σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Η 2η Δράση της καμπάνιας ΧXSmile 2015 πραγματοποιείται έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χαμόγελα σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Σε αυτή τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία, στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους πολίτες και τις οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθεια μας.
Από τις 21-12-2015 έως τις 30-12-2015.
Προσφέρουμε:
Τρόφιμα
Χαρίζουμε τρόφιμα και μαζί την ευκαιρία για ανθρώπινες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.
Φάρμακα
Το φάρμακο δίνει ζωή και τα Χριστούγεννα ελπίδα. Χαρίζουμε φάρμακα, χαρίζουμε ελπίδα.
Παιχνίδια
Το πιο απλό παιχνίδι μπορεί να δώσει τη μεγαλύτερη χαρά σε ένα παιδί.
Σημεία συγκέντρωσης:
Γραφεία ΔΗΚΕΑ στην Δ/νση Κύπρου 32 πάνω από το ΚΑΠΗ
Γραφεία Συλλόγων Δήμου Αλμωπίας
Στις 30-12-2015 κορυφώνεται η Δράση μας στα πλαίσια της καμπάνιας XXSmile έτσι ώστε να γίνει καταμέτρηση υλικών, στη συνέχεια να δημιουργηθούν πακέτα αγάπης και τέλος να διανεμηθούν βάση των στοιχείων που έχουμε καταγράψει, από όλους τους φορείς που στηρίζουν την καμπάνια αυτή. Σκοπός μας να δώσουμε όλοι μαζί Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους.
Με τιμή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου