Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Έγκλημα στα '' Γλυκά Νερά '' Γαρεφείου Δήμου Αλμωπίας !

 Πόσο εγκληματίας ,ελεεινός ή μίζερος και κακόψυχος μπορεί να είναι κάποιος ,όταν χωρίς δεύτερη σκέψη πάει και κόβει πλάτανο εκατό ετών ή ακόμη και λιγότερο ; Μάλιστα ενώ υπάρχουν σε πιο εύκολα μέρη να κόψει ξύλα ,χωρίς να προκαλέσει ζημία ,προέβη στην κοπή των δένδρων στο σημείο αυτό για να μειώσει το φυσικό κάλος της περιοχής !

 Αυτό συνέβη τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες στα '' Γλυκά Νερά '' Γαρεφείου του Δήμου Αλμωπίας .
Όλοι θυμόμαστε το  υπέροχο  καλοκαίρι που περάσαμε κάτω από τον ίσκιο των  δένδρων που πλέον δεν υπάρχουν .Η οργή μου είναι μεγάλη ,δεν θα αναφερθώ περισσότερο στο θέμα αυτό αυτή την στιγμή, εκτός του ότι είναι ζήτημα τιμής για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας του Παραδοσιακού Οικισμού Γαρεφείου , αλλά και για την Δασική Υπηρεσία της Αλμωπίας να ανακαλύψει το δράστη ή τους δράστες αυτής της εγκληματικής πράξης .Επίσης ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γαρεφείου προσφέρει σχετική αμοιβή  για την προσαγωγή του δράστη ή των δραστών ενώπιον των αρμόδιων αρχών .Τηλ 6976777556
Ζητούμε από την Δασική Υπηρεσία Αριδαίας , να προστατέψει την περιοχή αυτή από παρόμοιες εγκληματικές πράξεις .ΑΚ










5 σχόλια:

  1. το σιγουρο ειναι επιτειδες εκοψε τα δενδρα οποιο ζωο πηγε και τα κοψε για να υποβαθμίσει το μέρος .Αν και προσβαλω τα ζωα με αυτο τον χαρακτηρισμό ! Δεν θα μεινει ετσι το εγκλημα αυτό και θα βρεθει ποιος ειναι και θα τιμωρηθει με τον παραδοσιακο τροπο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΠΡΑΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το δασαρχειο τι κανει κοιμαται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή