Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στα εγκαίνια της 3ης Pella Agro παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα
Στην τελετή εγκαινίων της 3ης Pella Agro που πραγματοποιείται στην Κρύα Βρύση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ, σύσσωμη ήταν η παρουσία των τοπικών και περιφερειακών πολιτικών και αστυνομικών αρχών στην εκδήλωση.
«Η διοργάνωση αυτή αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την Κρύα Βρύση και ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε δημιουργούν και ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα και, ιδιαίτερα, για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό κλάδο. Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης στην περιοχή μας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης.
Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τους Πατέρες των τοπικών Ιερών Ναών οι οποίοι μετέφεραν μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ για καλή επιτυχία στη διοργάνωση.
Μετά το εθιμοτυπικό κόψιμο της κορδέλας ακολούθησε επίσκεψη στα περίπτερα της έκθεσης, ενώ, η βραδιά «έκλεισε» με την παρουσία πολιτιστικών συλλόγων της Κρύας Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου