Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ψήφισμα για τον προαστικό σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσών- Εδέσσης – Αλμωπίας. Οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων κατέθεσαν πρόταση ψηφίσματος για την προαστική σύνδεση του Νομού Πέλλας από Θεσσαλονίκη – Αλμωπία μέσω Γιαννιτσών. Δελτίο τύπου

Αποτέλεσμα εικόνας για καστεριδησ σταθησ

Θέμα προ Ημερήσιας Διάταξης
Η παράταξή μας είναι κατ' αρχήν θετική στην πρόταση του ψηφίσματος, ωστόσο θα πρέπει να δούμε το θέμα πιο διεξοδικά, να μελετήσουμε το ψήφισμα και να καταθέσουμε ένα κοινώς αποδεκτό από τους φορείς και τον Δήμο Πέλλας, γι' αυτό ζητάμε λίγο χρόνο έτσι ώστε να υποβάλλουμε επί του σχεδίου ψηφίσματος τις προτάσεις μας.
Υπόψη ότι η προαστική σύνδεση απασχολεί τους κατοίκους του Νομού εδώ και 15 χρόνια περίπου. Πολλοί εκ των πολιτικών του Νομού, κατά καιρούς, έδιναν ειδήσεις και δελτία τύπου ότι θα γίνει και ότι είναι θέμα χρόνου. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Το θέμα αυτό το έθεσα, ως νομαρχιακός σύμβουλος την περίοδο 2003-2006 στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Πέλλας, έγινε κάποια προσπάθεια αλλά από εκεί και πέρα έμεινε στις καλένδες.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να δούμε το θέμα πιο συντονισμένα και σε κοινή συνεδρίαση με τους φορείς του τόπου, βουλευτές, υπουργούς και εκπροσώπους της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το θέμα αυτό γιατί από μόνο του ένα ψήφισμα δεν λύνει το πρόβλημα. Είναι βέβαια ένα βήμα και αυτό.
Ο Επικεφαλής της Παράταξης
ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους
Στάθης Καστερίδης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου