Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

«Η ισχύς εν τη ενώσει» Εδεσσαϊκό Θέατρο

Με τις καλύτερες προδιαγραφές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την προσήλωση στην ποιότητα και κύριο στόχο την ανάδειξη της καλλιτεχνικής δραστηριότητας στην Έδεσσα, ξεκίνησε η συνεργασία που θα αλλάξει τον χάρτη στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και η οποία συνάδει απόλυτα με την συνεχή αναζήτηση τόσο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου όσο και της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. για ξεχωριστές, πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
Το στοίχημα μιας αξιόλογης, υψηλής αισθητικής παράστασης, καθώς θέατρο, μουσική, χορός και τραγούδι θα συνυπάρξουν στη σκηνή, καλούνται να κερδίσουν οι συν-διοργανωτές μέσα από την παρουσίαση του έργου «Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, τη δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα.
Ο εντυπωσιακός μελωδικός πλούτος, το χιούμορ του κειμένου και ο τρόπος που το έργο αποδίδει μια ολόκληρη εποχή, είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα εξαιρετικό δείγμα λυρικής δημιουργίας το οποίο θα απολαύσει το κοινό στις αρχές του Μάρτη.
Ήδη τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των μελών του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ωδείου Δήμου Έδεσσας κου Μιλτιάδη Κασσάρα, ο οποίος θα ηγηθεί του σχήματος και θα επιμεληθεί την πολλά υποσχόμενη παραγωγή.
Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη και ώρα 7 το απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου, Ίωνος Δραγούμη 35. Το έργο είναι πολυπληθές και πολυδιάστατο καθώς συνδυάζει πρόζα, κίνηση και φωνητικές δεξιότητες, γι αυτό και μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν, έχοντας τα προσόντα που απαιτούνται.
Πληροφορίες στο τηλ 6938363911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου