Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε παραίτηση !!! Μέγα πλήγμα στο Δήμο Αλμωπίας !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξιου σοφια προεδρος λυκοστομου αλμωπιαςΕδώ και πολύ καιρό η Πρόεδρος της Τ.Κ Λυκοστόμου καθημερινά ενημέρωνε τους κατοίκους του χωριού ,αλλά και γνωστούς και φίλους στην Αλμωπία ,για την παραίτησή της από το Αξίωμα της Προέδρου .Είναι μεγάλη απώλεια για το Θεσμό της Τοπικής αυτοδιοίκησης ,διότι είναι ένας άνθρωπος εργατικός , με όραμα και διάθεση για δημιουργία .Δεν της αρέσει η στασιμότητα η αδιαφορία και ο οχαδερφισμός
και το δε βαριέσαι .Η Σοφία Αλεξίου και τέτοια πρόσωπα λείπουν από τη τοπική αυτοδιοίκηση και κάθε απώλεια τέτοιων ανθρώπων ,γίνεται φτωχότερη η κοινωνία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .Εμείς ως  POZAR  NEWS.GR  γνωρίζαμε τις διαθέσεις της και προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε  στο πεδίο της πολιτικής δράσης όμως δεν κατέστη εφικτό για τους παρακάτω λόγους .
Παραίτηση της Αλεξίου Σοφίας από το Αξίωμα της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου Δήμου Αλμωπίας .

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι με την υπ’ αριθ. 8242/18-04-2018 αίτηση μου προς το Δήμο Αλμωπίας υπέβαλα την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου.
Επιθυμώ να ζητήσω συγνώμη από τους συγχωριανούς μου που παρά τις προσπάθειες μου δεν κατόρθωσα να λύσω τα προβλήματα του χωριού μας. Όταν δήλωσα υποψηφιότητα το μόνο που ήθελα ήταν η πρόοδος και το καλό του χωριού υλοποιώντας τα αυτονόητα και κάτι παραπάνω. Αυτό που αρνούμαι να αποδεχτώ είναι ότι αυτά που εγώ πίστευα για αυτονόητα όπως επισκευή κάδων απορριμμάτων, καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, συντήρηση των αγροτικών δρόμων, κλείσιμο όλων των λακουβών, επιδιόρθωση των τσιμενταυλάκων και άλλα πολλά και ουσιαστικά για τη Δημοτική Αρχή ήταν πολυτέλειες. Όλες τις φορές που υπήρξε πρόβλημα στο χωριό η γνωστοποίηση αυτού γινόταν άμεσα στους αρμόδιους Αντιδημάρχους. Η αδιαφορία και η απαξίωση από τη Δημοτική Αρχή με οδήγησαν στην παραίτησή μου.
Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου που με στήριξαν και κατανόησαν ότι μόνο η δική μου προσπάθεια δεν ήταν αρκετή. Εύχομαι στον επόμενο πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης και συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Αλεξίου Σοφία

1 σχόλιο: