Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Συνελήφθησαν σε περιοχή της Πέλλας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού και δύο 18χρονων ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο σε περιοχή της Χαλκιδικής, διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας 50χρονου αλλοδαπού και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Συλλήψεις για
παράβαση του
τελωνειακού
κώδικα Συνελήφθησαν χθες (2 Ιουλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας,
από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 63 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν 80 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και όπως διαπιστώθηκε είχε προμηθευτεί προηγουμένως έναντι χρηματικού ποσού από τον 63χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο 63χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 421 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 4 φιάλες λαθραίων ποτών. Επίσης από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 515 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση τσιγάρων. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφία)
Σύλληψη για
καταδικαστικές
αποφάσεις Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου