Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ραγίζει καρδιές η ιστορία της 6χρονης που φροντίζει τον παράλυτο πατέρα της !!!



Η ζωή της Jia Jia άλλαξε όταν, πριν από δύο χρόνια, ο πατέρας της είχε τροχαίο ατύχημα. Το ταξί στο οποίο επέβαινε ο Tian Haicheng έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα χαντάκι, αφήνοντας τον 40χρονο άνδρα παράλυτο.
Η ιστορία μιας 6χρονης από την Κίνα, που φροντίζει ολομόναχη τον παράλυτο πατέρα της, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.6χρονη - παράλυτος πατέρας - Κίνα6χρονη - παράλυτος πατέρας - Κίνα
Τα πράγματα, ωστόσο, δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο όταν, δυόμισι μήνες μετά, η μητέρα της τους εγκατέλειψε.
Η 4χρονη τότε μικρούλα γνώρισε πολύ
νωρίς πόσο σκληρή μπορεί να γίνει η ζωή.
Από εκείνη την ημέρα έπρεπε να ξεχάσει πως είναι παιδί και να αναλάβει την καθημερινή φροντίδα του πατέρα της.
Έτσι, ξυπνά κάθε μέρα στις 6 το πρωί αφιερώνοντας μία ώρα στις ασκήσεις μυών του πατέρα της. Ύστερα, αφού βεβαιωθεί ο μπαμπάς της έχει πλύνει τα δόντια και το πρόσωπό του φεύγει για το σχολείο.
Όσο η Jia Jia βρίσκεται στο σχολείο, οι παππούδες της είναι εκείνοι που προσέχουν τον πατέρα της.
Αφού επιστρέψει, τον βοηθά να φάει βραδινό και να κινηθεί στο σπίτι με τη βοήθεια ενός χειροποίητου μηχανισμού που έφτιαξε ο παππούς της.6χρονη - παράλυτος πατέρας - Κίνα
Η διαδικασία αυτή είναι, σύμφωνα με τον ίδιο τον Τian, η δυσκολότερη για τη μικρή καθώς είναι πολύ πιο βαρύς από εκείνη, με αποτέλεσμα να πρέπει να βάλει όλη της την δύναμη προκειμένου εκείνος να φτάσει από το κρεβάτι στην αναπηρικό καροτσάκι. Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας πως η κόρη του είναι πλέον “τα χέρια του”.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο κοριτσι μου εισαι αξιο παιδι να σε χσιρετε η οικογενεια που σε εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή