Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ανοιχτή Επιστολή και Απάντηση στην καταγγελία κατά του Προέδρου, της τοπικής Κοινότητας Φούστανης

   Το τελευταίο διάστημα, ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης, δέχομαι προσωπική επίθεση
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΥΣΤΑΝΗς ΑΛΜΩΠΙΑςαπό κακόβουλους, που επανειλλημμένα έχουν ακολουθήσει την οδό της λασπολογίας και της παραπληροφόρησης, αλλάήταν επιλογή μου να μην απαντώ και συνεπώς δεν θα απολογηθώ σε άτομα , που κρύβονται πίσω απο το δάχτυλο τους με την αντίστοιχη <<ΑΝΩΝΥΜΗ>> καταγελλία.
   Το προφανώς, αβάσιμο και αστήρικτο του περιεχομένου της, σε συνδυασμό με την αναξιοπιστία του/των καταγγέλοντος/ντων οδηγούν στο συμπέρασμα οτι πρόκειται για πρόσωπο που καταχράζεται το δικαίωμα άσκησης καταγγελίας. για άλλους σκοπούς.
   Λυπάμαι ειλικρινά και αναρωτιέμαι για τη σκοπιμότητα αυτής της επίθεσης, τόσο σε μενα προσωπικά όσο και στον μοναδικό συμπαραστάτη με έργα κ. Μπίνο Δημήτρη, Δήμαρχο Αλμωπίας, που παρά την λάσπη που δέχεται, εύχομαι να συνεχίσει να συνδράμει, με το σύνολο των δυνάμεων του, προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας, της περιοχής μας, αφήνοντας σε άλλους, πιο “ευαίσθητους” την άσκηση μικροπολιτικής, σε βάρος του τόπου.
 Ευχαριστώ θερμά, όλους τους συμπαραστάτες, συγχωριανούς μου και μη, για το αμέριστο ενδιαφέρον και την στήριξη που μου έδειξαν, μετά την θρασύδειλη αυτή επίθεση και εύχομαι, ως σκεπτόμενος άνθρωπος αλλά και Πρόεδρος της κοινότητας, <<Οι Ανώνυμοι>> να μετατρέψουν τη μισαλλοδοξία σε δημιουργικότητα,  να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και, ας αντικαταστήσουν το μαύρο της ψυχής τους με το χρώμα της ελπίδας και της δημιουργίας.

   Ο Πρόεδρος Φούστανης
       Γαρατίδης Λάζαρος                                                                               
                                                                                     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ , ,ΑΠΟ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ,
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ , E-MAIL ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΛΑΖΑΡΟ , ΠΑΡΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ :

ΤΟΝ Κ.ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ [ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ] .ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑ [ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΟΦΟΡΟ ΑΝΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ] - ΔΡΟΜΟΙ ,ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ, ΒΡΟΜΙΚΑ,ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΑ,ΑΘΛΙΑ.ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΟΤΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ ΖΩΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑ  ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΧΙΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Μ.Σ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ .ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2017 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2018 ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΝΕΟ ΔΣ ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ  ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 640 EYRO  ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΝ Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ [ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ] ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ .ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΡΩΣΤΑΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.   ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΡΩΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ .


                                                         ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

5 σχόλια:

  1. ΛΑΖΑΡΕ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ !!!
    ΕΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ka ki autoi oi anonimoi koukouloforoi den pezonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντουλιος κερναει ντουλιος πινει ποιος αλλος να σου γραψει ρε φιλε ε/ε/ε/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΑΠΛΗΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΠΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ...

      Διαγραφή
  4. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΕ ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή